Видеонаблюдение във вашият дом

leaf graphicЕдин от основните стремежи на фирмата е висококачественото и професионално изграждане на системата за видеонаблюдение за всеки един обект, като за целта използваме възможно най-качествени компоненти за изграж- дане и монтаж на системи за видеонаблюдение.
Всеки проект за изграждане на система за видеонаблюдение фирмата приема като личен проблем, който се стреми да разреши бързо, ефективно и професионално. За да осъществи тези си цели, разполага не само с високо квалифицирани специалисти, но и използва най-модерна техника.
Всеки проект за изграждане на система за видеонаблюдение, който проектираме или създаваме, може да бъде наблюдаван и контролиран отдалечено през интернет. Така, във всеки един момент, клиентите ни могат да бъдат информирани.
Според типа и спецификата на дадения обект, при изграждането на системата за видеонаблюдение могат да бъдат използвани, различни типове камери за видеонаблюдение. IP мрежови камери, безжични камери, управляеми високоскоростни PTZ камери, вандалоустойчиви камери, камери за външен монтаж, скрити камери и др.
Според условията и местоположението на камерите за видеонаблюдение, е възможно захранването на системата за видеонаблюдение да бъде изградено от фотоволтаични клетки, ветрогенератори и акумулаторни батерии. Този вид захранване е най-добрия и в някои случай единствен вариант при видеонаблюдение на труднодостъпни и отдалечени места, като пътища, хижи, горски и ловни обекти.