Видеонаблюдение във вашата фирма

leaf graphic  Никога не се нуждаете от нещо, докато наистина не Ви потрябва. Повечето хора се чудят защо си плащат здравните осигуровки с години наред, след като им се налага доста рядко да се възползват от тях, но веднъж наложи ли им се за по голям период от време и вече ще са предоволни и благодарни, че са ги плащали, вече ще знаят , че не е било ненужна инвестиция. По същият начин седи въпросът и с камерите за видеонаблюдение, не се нуждаете от тях докато не Ви потрябват. За това нека да погледнем към главните причини, защо се нуждаете от видеонаблюдение за вашият бизнес.
  Възпиране на престъпността. Да точно така, едно е сигурно, никой престъпник не иска да бъде видян и по-скоро записан докато извършва престъпление. Ако някой крадец забележи камери за видеонаблюдение поставени на сгради около които е намислил да извърши престъпление , най-вероятно ще се откаже от престъпните си намерения или поне от престъпните си намерения върху тази собственост около която са поставени камерите за видео-наблюдение. Може да прозвучи малко грубо, но по-добре да оберат комшиите от колкото вас нали? Не че някой иска съседите му да бъдат ограбени и точно камерите за наблюдение могат да се окажат една от главните причини нарушителите на закона да се насочат към съседската врата.
  Предотвратяване на загуба. Вътрешните кражби са един много голям проблем за повечето компании, дори и да не го осъзнават. Те могат да бъдат както дребни кражби на офис продукти така и на неща от съществено значение в някои случаи – като данни за клиенти и дори изключително ценни файлове на самата компанията.Всичко това може да бъде видяно на камерите за видео-наблюдение, може да бъде записано, дори ако имате някакво усещане за каквито и да е нередности винаги можете да проверите на видеозаписите.
  Осигуряване на качеството. Обикновено повечето фирми си завеждат складовата наличност, на коя дата е пристигнала стоката дори и кой е бил доставчикът. При нередности в складовата наличност винаги може да бъде направена проверка ако има монтирани камери за видеонаблюдение. Това пак може да бъде отредено при по-горният пост относно предотвратяване на загуба, но да не забравяме, че има възможност в редки случай стоката която е получена , да не е в пълният си вид или да липсват брой компоненти. В такива случаи грешката може да бъде на доставчик или превозвач. Монтирането на камери за наблюдение във Вашите складови помещения може да ви помогне да следите за такива нередности и да помогне за подобряване на вашата репутацията. Такива камери също могат да бъдат монтирани и на поточни линии и др. места където е необходимо да има контрол на качеството.
  Неверни твърдения. От подхлъзване и падане, сексуално насилие до некачествено обслужване на клиентите. Всичко това са неща които могат да струват доста скъпо на една компания, да не говорим, че могат сериозно да навредят репутацията и. Камерите за видеонаблюдение могат да Ви бъдат асистент във всичките тези сфери.
  За по-голямо спокойствие. За Ваше по-голямо спокойствие, за да държите един по-голям коз от ваша страна, Ви се предлага да имате камери за видеонаблюдение. Понякога просто имате усещане, че нещо нередно се случва във вашият офис. Камерите за видеонаблюдение Ви дават способността да „надникнете вътре“ във вашият офис, да огледате вашето имущество пот домашният си компютър, лаптоп, таблет или смартфон и да се уверите че всичко е наред. Това може да ви донесе едно вътрешно спокойствие.Да скрием или да сложим на видно място камерите за видеонаблюдение. Камерите за видеонаблюдение в повечето случаи трябва да бъдат сложени на видно място за да всяват респект. Не само че имат силна възпираща стойност, но те са още един начин да се насърчи доверието. Работниците могат да бъдат благосклонни да вярват че не са под постоянно наблюдение ако знаят къде точно са монтирани самите камери за видеонаблюдение. В крайна сметка се оказва , че в доста случаи камерите за наблюдение са от полза за вашият бизнес. Ако бъде извършено престъпление и то бъде записано на камера то това може да бъде доказателство в съда или да предотврати последващо.